Így utazási szórakoztatóbb: részt vesznek a komfort

Távol lenni otthonról, nem jelenti att van két “durva azt,” ahogy azt hátizsákkal a hegyekben. Mielőtt elhagyja az utazás, imødekomme mi otthon kényelmét szeretné hozni magával két segítségével hatásának enyhítésére utazás. Az utazások lesz pihentető és szórakoztató, ha Stede a komfort.

Végső soron, akkor az egyik kezében a saját bőröndjét, így gondolom ellátás teljesen végig a tételeket döntésre jutott két csomag, beleértve dem att van a “komfort” listán. Tedd hver visz magával a vizsga sikeres letétele, hogy tényleg nödvändigt és megéri a plusz súly a csomagtér.

Ha azt tervezi, hogy öt két pár cipőt, négy övek, és négy kabátok, hogy az összes disse együtt egy szatyrot és szállítására themself fel és le a lépcsőn otthon néhány alkalommal. Ezután eliminera Bármilyen elemeket Határozza két méltatlan a további erőfeszítéseket igényel. És egy hordozható ruhaszárító és egy kis tartályt mosogatószer, hogy nem a mosás közepén út lehetővé teszi Önnek két csomag kevesebb váltás ruha.

Tartalmazza a választott alapvető elektronikus eszközök. Laptop vagy tabletta. Telefonok és töltők. Hosszabbítók és adapterek. És kanske kis Bluetooth hangszóró két kelti a zenét.

Joe Lo – 2011

Amit vælge hozzon magával kényelmes nagymértékben vesz egy személyes sor döntéseket. Gondoljunk csak a néhány apró tárgyak att hogy az élet könnyebb és kényelmesebb otthon.

Savas két hozni egy kis esernyő két magával viheti minden nap így lesz kunna folyamatosan megy, esőben és napsütésben. Még esős napok viktiga nappal az utazás alatt. És nincs igazi oka két ragadt bent, ha megérkezik, jól felszerelt.

Amikor jön a komfort lista tartalmaz, thatwill lehetővé teszi két világosítani a terhelést. A kezelés ideje alatt a “levelező kit” megőrzi a szabadságát, hogy élvezze a szórakoztató és felfedezések vásárlás a piacok és galériák, üzletek és kézműves jelenik meg.

Az Ön tasakot levelezési kellékek, többek között egy tekercs széles szalag, olló, és egy filctollal. Aztán, ahogy nagy helyet a hátsó, akkor lesz kész, hogy vegye fel a dobozt a helyi posta, töltse meg semmit, akkor nem lesz szüksége fennmaradó része során az utazás, és küldje el mindenki a saját haza . Az öröm a “levelező haza a tömeg” kettős. Lesz a nagyobb szabadságot a bolt és könnyebb csomagok is. És a költség betydligt kevesebb, mint a díj egy túlsúlyos bőrönd när repülsz haza.

Végül, de nem utolsósorban, hogy végig tételek thatwill lehetővé teszi Önnek két hozzon létre egy kellemes piknik. Étkezés éttermekben minden étkezés költséges lehet. És a különlegessége lesz fogy, ha arra kényszerülnek, hogy enni minden étkezés ki. Sokkal jobb kettőnek a lehetőséget behelyezése néhány piknikek intoyour nap, itt-ott.

Roderick Eime – 2013

Vigyen magával műanyag vagy papír tányérok, és a valós (könnyű) ezüst. Is, hogy egy dugóhúzót a bort, és egy éles késsel a kenyeret és gyümölcsöt, szalámi és sajt. Add a ruhával szalvéták, a kínálat a papírtörlő, műanyag poharak a bor és a táskák maradványokat.

És ott van ez … Instant piknik! Tedd a piknik berendezések a nap-pack, majd irány a szabadtéri piacon, vagy egy deli és borkereskedésébe nyalánkság. Keressen magának egy árnyékos padon a parkban, esetleg mellé egy kút … Vagy állítsd be a piknik a szobája erkélyéről. Akkor élvezni … és ønske magad megtakarított pénzt, és emlékek készült.

Carolee Duckworth egy lelkes utazó, egy tapasztalt utazás tervező, társszerző (Brian Lane) a könyv “A Nagy Utazás Franciaország: Loire kastélyok, Mont Saint-Michel, Normandia és Párizs” már elérhető az Amazon. További tippek és két nézet videó arról szól, hogy az utazás több móka, látogasson http://www.YourGreatTrip.com. Csatlakozz a listán, mint a Nagy Utazás Trip Insider meg modtage ingyenes példányt a “Hogyan csomag, mint egy profi” és a mozikban hasznos utazási ötletek, tippek és frissítéseket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.